Evenementgegevens


Meer weten over het rekenprogramma Excel van Microsoft Office?

Excel is bedoeld als programma waarmee u berekeningen mee kunt uitvoeren. U kunt er formules in kwijt die automatisch voor u uitrekenen wat u maar wilt. U kunt er van alles mee, zoals het bijhouden van uw administratie, maar ook wat creatievere oplossingen zoals uw muziekcollectie of een adressenlijst. U kunt deze cursus ook volgen als u gratis programma’s wilt gebruiken als OpenOffice Calc en  Excel Online.wat verdienen?

Standaard zijn er vele ingebouwde formules beschikbaar. U heeft ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een factuur te maken door een tekst te combineren met een berekening. De mogelijkheden zijn eindeloos en ook heeft u een enorm rekenblad tot uw beschikking, waarin u verschillende tabbladen kunt maken. Dus wat vindt u van een huishoudboekje of het bijhouden van de meterstanden?

Voor deze cursus heeft u wel wat basisvaardigheden nodig van de computer. Bijvoorbeeld hoe u bestanden in een map kunt opslaan en weer terug vinden.

 

Kosten: € 49
Stadspas: € 42
Lessen: 7

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noordheeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment