Evenementgegevens


Meer weten over het rekenprogramma Excel van Microsoft Office?

Excel is bedoeld als programma waarmee u berekeningen mee kunt uitvoeren. U kunt er formules in kwijt die automatisch voor u uitrekenen wat u maar wilt. U kunt er van alles mee, zoals het bijhouden van uw administratie, maar ook wat creatievere oplossingen zoals uw muziekcollectie of een adressenlijst. U kunt deze cursus ook volgen als u gratis programma’s wilt gebruiken als OpenOffice Calc en  Excel Online.wat verdienen?

Standaard zijn er vele ingebouwde formules beschikbaar. U heeft ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een factuur te maken door een tekst te combineren met een berekening. De mogelijkheden zijn eindeloos en ook heeft u een enorm rekenblad tot uw beschikking, waarin u verschillende tabbladen kunt maken. Dus wat vindt u van een huishoudboekje of het bijhouden van de meterstanden?

Voor deze cursus heeft u wel wat basisvaardigheden nodig van de computer. Bijvoorbeeld hoe u bestanden in een map kunt opslaan en weer terug vinden.

 

Kosten: € 49
Stadspas: € 42
Lessen: 7

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noordheeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

1 reactie

 1. Hi

  Ik kom regelmatig bij u in de winkel!
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel Items in deze webshop http: //bit.ly/Cheapershop23 die u ook verkoopt in uw webshop.
  maar daar items zijn 38% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u webshop en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden

  Met vriendelijke groeten
  Natasja Bomenwij

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment