Evenementgegevens


 

Beginnen bij de basis?

Voor wie al enige computerervaring heeft en iets sneller leert. In deze cursus wordt niet alleen veel geoefend, maar u krijgt ook een beetje theorie als achtergrond mee. In deze cursus leert u o.a. programma’s openen en sluiten, tekst en plaatjes bewerken, opslaan, knippen en plakken, instellingen wijzigen, bestanden opzoeken en de helpfunctie te gebruiken voor als u iets niet begrijpt.

Ook gaat u uit de Windows Store nieuwe apps installeren, zoals bijvoorbeeld de NPO-app waarmee u tv kunt kijken. En wat denkt u van filmpjes kijken met YouTube of een eigen Facebook-pagina?

Windows Basis

Slim: ben u nog niet handig met het toetsenbord en de muis? Kom dan eerst even een paar keer oefenen bij de inloop van ma – za. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig die u kan helpen.

Materiaal
In deze cursus maken we gebruik van een cursusboek van Visual Steps. Het boek is ook in het inlooplokaal aanwezig, zodat u ook daar kunt oefenen.

 

Met voldoende belangstellenden wordt een vervolgcursus georganiseerd. Ook een cursus Word of Excel is mogelijk.Of lijkt het u leuk om iets met foto’s te doen?

 

Kosten: € 63*
Stadspas: € 54*
Lessen: 9

U kunt deze cursus in twee termijnen betalen.

Om een cursus te kunnen volgen heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. Hiervoor kunt u komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00-17.00 uur. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig om u te helpen. Als u langer hulp nodig heeft, kunt u privéles volgen. Dat kost € 7,50 per uur.

Inschrijven | Contact

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.