Evenementgegevens


NIEUW: een les meer, nu 10 lessen. Net even dat beetje extra.

De complete computercursus voor beginners!

Heeft u het gevoel dat u toch wel ‘iets’ met computers zou willen? Bijvoorbeeld iets kunnen opzoeken op internet, of e-mailen met (klein-)kinderen?

Deze cursus is bedoeld voor beginners die nog niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt of alleen met een smartphone. Wij leren u in 10 lessen de basisvaardigheden. We leren u hoe u programma’s start en sluit en we gaan aan de slag met eenvoudige tekstverwerking. Heeft u een tekstje gemaakt, dan leren we u hoe u dit op de computer opslaat en – heel belangrijk – hoe u het daarna kunt terugvinden.
Ook leert u in deze cursus de eerste beginselen van het internet en het sturen van een e-mail. Gedurende deze cursus krijgt u van de docent en docentassistenten een goede begeleiding. Bij voldoende belangstelling organiseren wij een vervolgcursus of workshop voor specifieke programma’s.

In het cursuslokaal zijn boeken aanwezig over Windows 10 in stap-voor-stap lessen. Deze zijn te koop bij visualsteps.nl/windows10/.

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noordheeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.