Evenementgegevens


 

Programmeren wordt gezien als de basisvaardigheid van de toekomst. Er zijn zelfs mensen die vinden dat het een vak moet worden op de basisschool.  Bij programmeren gaat het niet alleen om het eindresultaat. Net zo belangrijk is het leren logisch nadenken, het gedetailleerd bedenken wat je precies wilt en hoe dat geprogrammeerd zou kunnen worden.

De snelste manier om te leren programmeren is het volgen van deze klassikale training. De training bestaat uit 9x 2 uur en het hoofddoel is om te leren programmeren. Er wordt gebruik gemaakt van de populaire programmeertaal Delphi (versie 10.2 Tokyo).

U hoeft voor deze training geen programmeerervaring te hebben!

De cursus is geschikt voor beginnende software ontwikkelaars die willen doorgroeien naar meer gevorderde trainingen of willen werken als junior software ontwikkelaar.

Na het volgen van de cursus bent u in staat een eenvoudige applicatie te schrijven, documenteren, debuggen en compileren. Tevens ontvangt u een certificaat dat u bij een eventuele sollicitatie kunt gebruiken.

Wat is Delphi?

Delphi is de software-ontwikkelomgeving voor de objectgeoriënteerde programmeertaal Pascal.  Met de ontwikkeling van een Windows-compiler, waarbij wijzigingen in formulieren met klikken en slepen meteen de programmacode wijzigden, werd de nieuwe naam Delphi geïntroduceerd. (bron: wikipedia)

Cursusinhoud:

  • – Eerste programma schrijven
  • – Kennismaken met de tool Delphi
  • – Component of object georiënteerd ontwikkelen
  • – Exception handling

 

Kosten: € 63,-
Stadspas: € 54,-
Lessen: 9 

 

Handig: zorg dat u kennis heeft van Windows en uw bestanden kunt knippen, kopiëren en plakken in mappen.

 

Om een cursus te kunnen volgen heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/vr van 10.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

 

Inschrijven | Contact

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.