Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 7 juli 2017 tot en met 20 juli 2018. De eerstvolgende keer is op 08-06-2018 13:00


 

De laatste tijd ontdekken steeds meer mensen de tablet. Wij leren u de basale handelingen van touchscreen bediening, wifi verbinding maken, surfen op het internet, e-mailen, foto’s maken en foto’s versturen. Maar je kunt ook de krant of boeken erop lezen, je bankzaken regelen, spelletjes spelen en nog veel meer.

Er zijn vele verschillende merken maar ze draaien allemaal op twee verschillende besturingssystemen, dat van Apple (ios) of van Google (=Android). Hetzelfde geldt voor smartphones. Dus als u een vraag heeft over uw smartphone kunt u ook langskomen.

 

De koffie staat klaar. U bent van harte welkom

 

 

2 Reacties

 1. Zojuist heb ik Uw site gevonden, en heb wel belangstelling voor het tablet-café. Enkele weken geleden heb ik een tablet aangeschaft. Maar dat is niet zo eenvoudig daar meer om te gaan. Het probleem is alleen dat ik zeer slechthorend ben. Is dat een probleem? Anders kom ik op 6-10-2017 naar U toe. Graag eventuele reactie per e-mail.
  Vr.gr. Mevr. Noort

  • Beste mevrouw Noort,
   u bent van harte welkom bij ons. Dat u minder goed hoort is misschien lastig maar geen enkele reden om niet langs te komen. Eventueel is privéles een mogelijkheid waarbij u één op één met een docent werkt.
   vriendelijke groeten, Stephen

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment