Evenementgegevens


Deze (kortere) cursus is bedoeld voor beginners die wel eens met een computer hebben gewerkt of veel met een smartphone doen. Wij leren u in 6 lessen de basisvaardigheden, zoals hoe een aantal basisprogramma’s werkt en we gaan aan de slag met eenvoudige tekstverwerking. Heeft u een tekstje gemaakt, dan leren we u hoe u dit op de computer opslaat en – heel belangrijk – hoe u het daarna kunt terugvinden.
Ook leert u in deze cursus werken met het internet en het sturen van een e-mail. Gedurende deze cursus krijgt u van de docent  een goede begeleiding. Bij voldoende belangstelling organiseren wij een vervolgcursus of workshop voor specifieke programma’s.

 

WAARSCHUWING: u moet wel weten hoe u de muis bedient en de weg weten op het toetsenbord. Is dat niet het geval, dan raden wij u aan om daar eerst mee te oefenen. Er zijn voldoende mogelijkheden om u op weg te helpen. In het cursuslokaal zijn boeken aanwezig over Windows 10 in stap-voor-stap lessen.

De cursusdata: 28 januari, 4, 11, 18 en 25 feruari en 3 maart.

Kosten: € 42,-
Met stadspas: € 36,-

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC West heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/vr van 10.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

 Contact