Evenementgegevens


Leer blind typen

 

Blind leren typen door middel van een typecursus is nuttig. Voor school of studie kan het snel en foutloos leren typen erg handig zijn, maar ook op latere leeftijd bespaart het blind typen u veel tijd en moeite. Door het volgen van een typecursus leet u  op de juiste manier blind te typen.

Leren blind typen is een voorbeeld van “motorische vaardigheid”, net als pianospelen, lopen, fietsen, autorijden et cetera: u kunt het alleen leren door regelmatig te herhalen en zo uw hersenen de beweging te laten automatiseren.

Voordelen van blind typen

  • U kunt sneller werken,
  • U werkt efficiënter,
  • Een goede houding, het voorkomt RSI,
  • U bent meer gefocust op de tekst ipv het toetsenbord.

Er worden veel typecursussen aangeboden, zowel klassikaal als via internet. Wij maken gebruik van één van de gratis cursussen die op het internet worden aangeboden. De cursus bestaat uit het klassikaal behandelen van de oefeningen maar bestaat vooral uit (thuis) oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

 

Kosten: € 15
Stadspas: € 12
Lessen: 7x 1 uur

 

 

 

 

 

Om een cursus te kunnen volgen heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/vr van 10.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

Inschrijven | Contact

 

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.