Evenementgegevens


Nog geen ervaring met Office? Leer dan eerst de basisvaardigheden!

In deze cursus wordt uitgelegd waar u de programma’s, Word en Excel, voor kunt gebruiken. U leert allereerst het omgaan met deWord en Excel

werkbalken, het lint, de pictogrammen en de tabbladen. Daarna leert u in Word een document te openen, tekst vorm te geven en deze opnieuw op te slaan op een usb-stick.

In Excel gaat u aan de slag met het rekenblad. Ook daar leert u eerst de werkbalken, de  pictogrammen, het lint en de tabbladen kennen. U

leert wat cellen, rijen en kolommen zijn en hoe u die mooi vormgeeft met randen en kleuren. U leert de eerste beginselen van het werken met lijsten en berekeningen.

Prakische informatie
Om aan deze cursus mee te kunnen doen moet u kunnen knippen, plakken en kopiëren. Ook zult u uw bestanden op een usb-stick willen meenemen.

Kosten € 42
Stadspas € 36
Lessen: 6

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

U kunt hier het boek bestellen ter ondersteuning van de cursus. Visualsteps.nl