Evenementgegevens


We gaan een eenvoudige website maken

wordpressWe gaan werken met WordPress en een WYSIWYG editor (“What You See Is What You Get”). WordPress is gratis en vrij te gebruiken. Het is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaardvormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plug-ins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen.

U leert hoe u een webpagina opmaakt; met menu, foto’s en links naar andere pagina’s. U leert zo nog beter hoe internet werkt en hoe al die webpagina’s vanuit de hele wereld op uw computer terechtkomen.

 

Kosten: € 28
Stadspas: € 24
Lessen: 4

 

Handig huiswerk voor de cursus start

Zorg ervoor dat u al een tekst heeft voor uw site heeft geschreven en plaatjes en/of foto’s heeft uitgezocht. U heeft dan binnen 4 lessen uw website. 

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC West heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma t/m vr van 10.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

Inschrijven | Contact

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.