Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 9 januari 2018 tot en met 25 juni 2019. De eerstvolgende keer is op 04-09-2018 11:00

  • Locatie: ACC-Noord
  • Categorieën: ,
  • Zoekwoorden: , , , , , , , ,
  • Toekomstige data:

Kom gerust eens langs om gratis te oefenen!

Maak kennis met de vele functies van uw  iPad  of van uw tablet met Android besturing, bijv. de Samsung Galaxy

Gezellig oefenen en tijd voor een praatje en een kopje koffie

Gezellig oefenen en tijd voor een praatje en een kopje koffie

bij het Tablet Café!

 

Heeft u nog geen tablet maar overweegt u er wel een aan te schaffen? Ook dan bent u van harte welkom voor (aankoop)advies, instructie  of  gewoon uit nieuwsgierigheid.

De laatste tijd ontdekken steeds meer mensen de tablet. Wij leren u de basale handelingen van touch screen bediening, wifi verbinding maken, surfen op het internet, e-mailen, foto’s maken en foto’s versturen.

In tegenstelling tot de smartphone heeft u geen abonnement nodig. De aanschafkosten voor een tablet zijn eenmalig en er zijn geen bijkomende kosten. De meeste apps bijv. die voor het gebruik van internet en e-mail zijn gratis.

Heeft u eenmaal de tablet in gebruik dan gaat er een nieuwe wereld voor u open. U neemt hem zowel binnenshuis als buitenshuis overal mee naar toe. U kunt ter plekke even uw e-mail checken of een foto nemen van de omgeving of van u

zelf en die foto direct naar uw bekenden toesturen en het gaat allemaal razendsnel! Maak uw eerste selfie !

 

Ook kunt u een gratis office pakket installeren, zodat u uw Word, Excel of pdf bestanden kunt opslaan. Met de bijgeleverde kabel zet u uw bestanden over: van tablet naar pc of andersom. Typt u vaak, sluit dan een draadloos toetsenbord aan.

Ook voor muziek en radio beluisteren biedt de tablet vele mogelijkheden. Of leest u liever een e-book via de tablet? Wij laten u zien waar u alles kunt vinden. Tot ziens in het Tablet Café !

De koffie staat klaar!

In 2018 weer om de week vanaf dinsdag 9 januari. In juli en augustus is er geen Tabletcafé. We beginnen weer op 4 september 2018.

Gratis

Om het Tablet Café te komen bezoeken bij ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

ACC-Noord, hét Computerbuurthuis van Amsterdam Noord