Wil jij je computer- en digitale vaardigheden verbeteren?
Het Actief Computer Centrum (ACC) is een computercentrum waar je voor weinig geld computercursussen kunt volgen. Afhankelijk van welke leerroute gevolgd wordt hebben wij voor mensen met een geldige Stadspas met groene stip of een Voedselbankpas zeer aantrekkelijke tarieven. Het Actief Computer Centrum vind je aan de Cornelis Dirkszstraat 27-3 in Amsterdam-West (lift aanwezig) en aan de Distelweg 85 in Amsterdam-Noord (traplift aanwezig).

Voor bedrijven en organisaties kan het Actief Computer Centrum een op maat gemaakte opleidingstraject aanbieden voor zowel starters als werkenden of herintreders. Voor vragen kun je terecht bij:


Actief Computer Centrum West

Telefoonnummer: 020 – 624 4003
E-mailadres: info@accwest.nl

 

Actief Computer Centrum Noord
Telefoonnummer: 020 – 636 0675
E-mailadres: info@accnoord.nl

 

Ons lesaanbod
Wij geven groepslessen en privélessen. In ons standaard lesaanbod vind je de module basis Windows, basis Word en basis Excel. Ken jij de basis al en wil je meer leren dan kun je nog steeds bij ons terecht. Het Actief Computer Centrum heeft nu een tweede leerroute! Nieuw in ons lesaanbod is DIGIT; een digitale leerroute waarmee je niet alleen de basisvaardigheden leert maar ook de mogelijkheid krijgt om op mbo-niveau door te leren. Hieronder worden de verschillen tussen de twee leerroutes verder verduidelijkt.


Leerroute 1

In deze leerroute is er een verschil in wat je leert tijdens groepslessen of privélessen.
Bij groepslessen wordt de leerroute bepaalt door de docent. Mocht jij privélessen volgen dan bepaal jij samen met de docent jouw leerdoelen. Wel zo handig als je alleen datgene wilt leren waar jouw interesse in ligt.

Kies jij voor deze leerroute en heb je een geldige Stadspas met groene stip of een Voedselbankpas dan hebben wij voor jou speciale tarieven.


Leerroute 2

Deze digitale leerroute is nieuw! Wij maken gebruik van een digitale platform. Het lesmateriaal wordt uitgegeven door een educatieve uitgeverij die al ruim 30 jaar lesmateriaal ontwikkeld voor computer- en digivaardigheden in samenwerking met docenten en partners uit het werkveld. De voordelen:

• Via een persoonlijk account krijg je voor de duur van 1 jaar toegang tot je eigen leeromgeving. Stel dat jij 8 weken les volgt, dan kun jij nog 10 maanden lang gebruik maken van jouw account om bijvoorbeeld te blijven oefenen. In jouw persoonlijke omgeving wordt door de docent het huiswerk klaargezet en kun je ook jouw voortgang volgen

• Bij ons kun je kiezen uit twee pakketten:
o Het start traject. Dit is geschikt voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt
o MBO traject. Dit is voor mensen die hun digitale vaardigheden op mbo niveau willen vergroten of voor mensen die verdere verdieping willen op Mbo niveau

• Na het afronden van jouw training is er de mogelijkheid om een certificaat te verkrijgen.

 

Interesse in onze cursussen?
Maak een afspraak of vraag informatie op via 020–6244003 of info@accwest.nl. Voor tarieven klik hier.

 

Afmelden voor een cursus
Wil je je afmelden voor een les? Dan vragen we je dit het liefst uiterlijk 24 uur van te voren bij ons te melden via telefoonnummer 020-5707828. Spreek dan duidelijk de volgende drie dingen in:
– je naam
– de naam van de docent en
– de datum waarop de les plaats zal vinden.

We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Inloop & privé lessen

Inloop: zelf aan de slag!
Elke dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 – 15.00 kan je in ons inloop-lokaal terecht, waar je met onze moderne computers kan oefenen, documenten kan printen en vragen kan stellen aan één van onze deskundige vrijwilligers. Zeker zijn van een plek? Bel van tevoren naar
020-6244003 en reserveer.

Privéles: les op maat
Tijdens deze lessen werk je een uur samen met een docent aan onderwerpen die je zelf aangeeft. Zo kan je je kennis van Windows opfrissen of leren hoe je gebruik maakt van online services zoals webshops, social media en sollicitatie-portalen.

Voor meer informatie of aanmelden kan je bellen naar 020-6244003 of mailen naar info@accwest.nl.

Losse lessen
Koop je losse lessen zijn deze € 10,00 per keer. Heb je een stadspas met een groene stip, of maak je gebruik van de voedselbank, kijk hier naar onze actie.
Ben je ingeschreven bij de Regenboog Groep kan je gratis cursussen volgen.

Voor meer informatie of aanmelden kan je bellen naar 020-6244003 of mailen naar info@accwest.nl.