Cursussen bij ACC-Noord

Bij ACC-Noord geven we het hele jaar door de meest uiteenlopende computercursussen. Onze cursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen die we op het ogenblik hebben ingepland. Als u meer wilt weten over een cursus, klik dan de naam van de cursus. Om deel te kunnen nemen aan een cursus of workshop dient u wel lid te zijn óf te worden. De cursuskosten zijn exclusief de lidmaatschapskosten. Kijk ook eens bij de cursussen die door ACC-West worden gegeven.

Toelichting niveau

NiveauBeschrijving
BeginnersBedoeld voor mensen die nog weinig van computers af weten. Voor mensen die de basisvaardigheden graag willen leren of herhalen. Zelf oefenen bij de inloop helpt ook enorm! Er is dan altijd een inloopvrijwilliger aanwezig om te helpen.
Licht gevorderdenU kunt redelijk overweg met Windows, de muis en het toetsenbord. U kunt bestanden openen en opslaan, in mappen of op een USB-stick. U kunt iets opzoeken op internet. U weet iets van tekstverwerking (Word of OpenOffice).
GevorderdenU kunt zelfstandig werken op de computer, en makkelijk bestanden openen en opslaan. U kunt mappen aanmaken, verplaatsen en organiseren. U kunt plaatjes vinden op het internet, downloaden en opslaan. U beheerst functies als knippen, kopiëren en plakken. U heeft ervaring met tekst verwerking (zoals Word of Wordpad).

Komt u er niet uit?

Neem gerust contact met ons op. Klik hierHet Actief Computer Centrum heeft twee locaties waar u terecht kunt voor een cursus. We starten elk seizoen met nieuwe cursussen. Houdt onze website daarom goed in de gaten. Voor vragen over cursusdata kunt u altijd eventjes contact met ons opnemen. Bellen of langskomen kan natuurlijk ook.

ACC-Noord, hét computerbuurthuis van Amsterdam-Noord!

Word ook lid!