Cursussen bij ACC–West

Bij ACC-West geven we het hele jaar door de meest uiteenlopende computercursussen. Onze cursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Hieronder ziet u een overzicht van de cursussen die we op het ogenblik hebben ingepland. Als u meer wilt weten over een cursus, klik op de naam van de cursus.

Er starten regelmatig nieuwe cursussen. Houdt deze website daarom goed in de gaten.  Bekijk ook onze cursussen in Amsterdam Noord.


NiveauBeschrijving
BeginnersBedoeld voor mensen die nog weinig van computers af weten. Voor mensen die de basisvaardigheden graag willen leren of herhalen. Zelf oefenen bij de inloop helpt ook enorm! Er is dan altijd een inloopvrijwilliger aanwezig om te helpen.
Licht gevorderdenU kunt redelijk overweg met Windows, de muis en het toetsenbord. U kunt bestanden openen en opslaan, in mappen of op een USB-stick. U kunt iets opzoeken op internet. U weet iets van tekstverwerking (Word of OpenOffice).
GevorderdenU kunt zelfstandig werken op de computer, en makkelijk bestanden openen en opslaan. U kunt mappen aanmaken, verplaatsen en organiseren. U kunt plaatjes vinden op het internet, downloaden en opslaan. U beheerst functies als knippen, kopiëren en plakken. U heeft ervaring met tekst verwerking (zoals Word of Wordpad).

Wilt u een computercursus volgen?

  • Inschrijven voor een cursus kan tijdens onze inloopuren  (ma t/m vr 10:00 – 17:00 uur). tegen contante betaling of met pin.
  • Het is niet mogelijk om u telefonisch of per e-mail in te schrijven of te reserveren
  • Met ingang van 1 juli 2020 hebben wij geen lidmaatschap meer bij ACC West: de inloop is daarmee gratis en u hoeft alleen voor een cursus of privéles te betalen.

 

ACC-West, hét computerbuurthuis van Amsterdam-West

Word ook lid!

[/vc_cta]