Cursus Facebook

Wilt u leuke contacten opbouwen of onderhouden met vrienden en familie?

Facebook is een dienst waarop u informatie over uzelf kwijt kunt en deze deelt met bekenden. U deelt bijvoorbeeld leuke foto’s en informatie over uw interesses en dagelijkse bezigheden. Dit deelt u met bekenden die u zelf uitnodigt voor een digitale vriendschap.

Dankzij Facebook onderhoudt u gemakkelijk contact met vrienden en familie en spoort u oude bekenden op. U kunt leuke foto’s bekijken en kijken waar ze zich mee bezig houden. Het is erg simpel om contact te leggen. U reageert bijvoorbeeld op een foto of u verzendt een persoonlijk berichtje.
Ruim de helft van de Nederlanders is al te vinden op Facebook. U straks ook?

In deze workshop leert u praktisch omgaan met Facebook. Wij leren u ook hoe dit met maximaal behoud van privacy kan doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten: € 28
Stadspas: € 24
Lessen: € 4

Praktische informatie
Om aan deze cursus te kunnen meedoen moet u bestanden kunnen knippen, plakken, kopiëren  en naar een usb-stick kunnen opslaan.  Een basiscursus Windows is ook goed.

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

 

Inschrijven | Contact