Oefenen met het toetsenbord en de muis

 

Iris is bedoeld voor iedereen die nog nooit in aanraking is geweest met een computer en hiermee kennis wil maken. We bieden hiermee een interactief programma op de computer, waarmee beginners zonder computerervaring kennis kunnen maken met het toetsenbord en de muis. Het programma bestaat uit zes lessen:

in de eerste twee lessenmuis en toetsenbord leren de cursisten klikken met de muis en typen met het toetsenbord, in les 3 en 4 schrijft en tekent u met de computer, en in  les 5 en 6 kijkt u op het internet en verstuurt u een e-mail. Deze laatste 2 lessen zijn optioneel. Elke les begint met een inleidend filmpje, gevolgd door oefeningen en een vrije slotopdracht. De instructie is makkelijk te volgen en er is altijd een vrijwilliger aanwezig om u te helpen.

U heeft de eerste 4 lessen nodig om bij het ACC- Noord een beginnerscursus of Windowscursus te volgen.

 

 

 

 

GRATIS
Lessen: 4

 

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

 

Inschrijven | Contact