De beginnerscursus voor Word en Excel

 Nog geen ervaring met Office? Leer dan eerst de basisvaardigheden!

In deze cursus wordt uitgelegd waar u de programma’s, Word en Excel, voor kunt gebruiken. U leert allereerst het omgaan met de werkbalken, het lint, de pictogrammen en de tabbladen. Met Word leert u een document te openen, tekst vorm te geven en deze opnieuw op te slaan op een usb-stick.Word en Excel

In Excel gaat u aan de slag met het rekenblad. Ook daar leert u eerst de werkbalken, de  pictogrammen, het lint en de tabbladen kennen. U leert wat cellen, rijen en kolommen zijn en hoe u die mooi vorm geeft met randen en kleuren. U leert de eerste beginselen van het werken met lijsten en berekeningen.

Praktische informatie
Na deze cursus kunt u een cursus Word Basis of Excel Basis volgen. Vindt u persoonlijke begeleiding prettiger, omdat u dan eigen niveau en tempo kunt bepalen? Volg dan privéles. Dat is persoonlijk en op maat.

 

 

Kosten: €42
Stadspas: €36
Lessen: 6

 

Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig van € 12,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 7,50 per uur.

Inschrijven | Contact


Vervolg cursussen

Na deze cursus kun je verder gaan met de cursussen:

  • Word Basis
  • Excel Basis