Klusclub in Noord 

Klusclub bij ACC-Noord op zaterdag

 Is uw computer wel veilig en denkt u van niet? Of krijgt u dat nieuwe programma niet op uw computer? Kom dan naar de Klusclub, Ook als u gewoon vermoedt dat er iets niet klopt met uw computer of tablet.

Elke zaterdag van 12.00-17.00 uur staat er een tram vrijwilligers klaar. U kunt uw eigen PC na laten kijken of van programmaprobleempjes ontdoen. U kunt voor € 6,- de hele zaterdagmiddag aan uw computer ( laten) sleutelen als er daadwerkelijk iets aan de hand is.
Kijk ook regelmatig op onze website bij de nieuwtjes om de laatste computerweetjes te lezen. Ook op Facebook zijn wij actief.

Als u denkt wat langer tijd nodig te hebben, bel ACC-Noord om u op te geven, 020-6360675 of kom langs om e bespreken wat u het beste kunt doen.

 Praktische informatie


Vergeet niet om thuis eerst een back-up te maken.. dat kunt u doen met een of meerdere USB-sticks.

 

 € 6 voor de hele middag

Praktische informatie
Vergeet niet om thuis eerst een back-up te maken.. dat kunt u doen met een of meerdere USB-sticks.

 

 [vc_message style=”square” message_box_color=”white”]Om een cursus te kunnen volgen bij ACC Noord heeft u een lidmaatschap nodig van € 10,- per half jaar. U kunt hiervoor ook komen oefenen zoveel u wilt van ma/za van 12.00 – 17.00 uur. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig om u te helpen als u een vraag heeft. Als u voor langere tijd hulp nodig heeft kunt u een afspraak maken. Dat kost € 6,- per uur.[/vc_message]

Inschrijven | Contact