Opleidingen voor bedrijven en organisaties

Heeft u een werknemer die moet worden omgeschoold, ook dan hebben wij daar plaats voor. Een goed uitgevoerd scholingstraject is niet alleen in het belang van de werknemer, maar zeker ook in het belang van de werkgever.

ACC verzorgt opleidingen in verschillende varianten. We kunnen de opleidingen afstemmen op de specifieke behoefte van de cursist.

Een training laten volgen in eigen tempo, of alleen belang bij specifieke onderdelen van een training? Kies dan voor de 1-op-1 opleiding van ACC. De individuele begeleiding, de privéles, is intensiever. Dit soort training is nog steeds een beproefde methode van lesgeven en staat daarom standaard in onze planning. We kunnen het aantal privélessen samen met u en de docent bepalen en de inhoud is geheel naar wens aan te passen.

Naast de lessen besteden we ook veel tijd aan huiswerkbegeleiding. Deze bestaat uit:
– Bijhouden presentielijst
– Nabellen niet-nagekomen afspraken
– Begeleiding bij het maken van huiswerk bij het ACC.
– Huiswerkbespreking
– Huiswerkopgaven
– Indien gewenst, tussentijdse rapportage

Wij helpen u graag. Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar  info@accnoord.nl of info@accwest.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Cursusruimte huren bij ACC West

Het Actief Computer Centrum West verhuurt ook trainingsruimtes in Amsterdam. De ruimtes zijn beschikbaar op weekdagen voor ochtend-, middag- en avonddelen of een combinatie daarvan.
Onze locatie is te vinden in de makkelijk bereikbare buurt De Baarsjes. Met tram- en bushalte tot bijna voor de deur. Met de auto op loopafstand in de parkeergarage in de Adm. Helfrichstraat (€ 2,- per uur), zijn we uitstekend te bereiken.
De cursusruimte biedt plaats aan 8 cursisten en een docent. Vanuit de docenten-pc kan beeldmateriaal met een beamer op de muur worden geprojecteerd, zodat cursisten goed kunnen volgen wat de docent doet. Er zijn (kleuren)printers aanwezig. Op de computers is alle standaard programmatuur te vinden, en daar bovenop nog diverse mogelijkheden voor foto- en filmbewerking. In de aangrenzende ruimtes is er mogelijkheid om apart te werken of met een klein groepje.
Er kan koffie en thee worden gedronken in de grote centrale ruimte. Een gezellige lunch in onze eetkamer met bijvoorbeeld belegde broodjes is uiteraard mogelijk en er kan zelfs een diner worden geserveerd voor max. 20 personen.

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.