Wil je leren om afbeeldingen op een professionele manier te bewerken, social media posts te ontwerpen, of bijvoorbeeld foto’s bewerken? Of wil je zelf logo’s en illustraties kunnen maken? Dan zijn deze introductiedagen voor jou! 

 

Introductie in Adobe Illustrator 

Datum: donderdag 8 september  2022
Tarief: gratis
Tijd: 13:00 – 15:00
Aanmelden: sbeilfuss@deregenboog.org.

 

Adobe Illustrator

Digitale illustraties, cartoons, een logo ontwerpen of verpakkingen ontwerpen… Adobe Illustrator kan je dit allemaal en meer!

Designers en professionele illustratoren gebruiken het constant: Adobe Illustrator. Of je nu een cartoon wil maken of een professionele achtergrond illustratie. Met een beetje basiskennis kan iedereen aan de slag met Adobe Illustrator omdat het programma erg gebruiksvriendelijk is. Maar wat is precies de kracht van deze geavanceerde software? We zetten de belangrijkste kenmerken en tips voor je op een rij.


Introductie in Adobe Photoshop

Datum: donderdag 8 september 2022
Tarief: gratis
Tijd: 10:00 – 12:00
Aanmelden: sbeilfuss@deregenboog.org.

 

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld door Adobe voor het digitaal bewerken van foto’s en ander beeldmateriaal.

Wat kun je allemaal doen met Photoshop?
De mogelijkheden zijn ongekend: je kunt foto’s op een serieuze en geloofwaardige manier verbeteren om je fotografie naar een hoger plan te tillen. Wil je leren om afbeeldingen op een professionele manier te bewerken, social media posts te ontwerpen, of bijvoorbeeld foto’s bewerken?


Nieuwsgierig?
Meld je dan aan voor een van deze introductie cursussen, bij sbeilfuss@deregenboog.org.

 

De intensieve trainingen voor Adobe Illustrator en Photoshop beginnen op woensdag 21 september.
Meer informatie of aanmelden, klik hier.