Illustrator (introductie)

Startdatum: woensdag 6 juli 2022
Einddatum: woensdag 27 juli 2022
Duur: 4 weken
Tarief: gratis
Tijd: 13:00 – 15:00

 

Adobe Illustrator is een grafisch ontwerp- en tekenpakket op basis van vectoren waarmee je logo’s en illustraties kunt maken. Tekenen is nog maar een begin van wat je met Illustrator kunt doen. Maak logo’s, pictogrammen, verpakkingen, illustraties en nog veel meer. Nieuwsgierig? Dan is deze introductie zeker iets voor jou!

Digitale illustraties, cartoons, een logo ontwerpen of verpakkingen ontwerpen… Adobe Illustrator kan je dit allemaal en meer!

Designers en professionele illustratoren gebruiken het constant: Adobe Illustrator. Of je nu een cartoon wil maken of een professionele achtergrond illustratie. Met Adobe Illustrator kan het allemaal. Het is niet voor niets dat het programma in de top 3 staat van meest gebruikte ontwerpsoftware. Het programma leent zich uitstekend voor het maken van vakkundige illustraties, logo’s, en iconen en zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verloren gaat wanneer je het formaat aanpast. Met een beetje basiskennis kan iedereen aan de slag met Adobe Illustrator omdat het programma erg gebruiksvriendelijk is. Maar wat is precies de kracht van deze geavanceerde software? We zetten de belangrijkste kenmerken en tips voor je op een rij.

Op woensdag 21 september begint de cursus Illustrator.