Onze Computerhulp

Wilt u weten hoe u moet beginnen met Windows, e-mails met bijlages versturen, teksten printen of gebruik maken van online diensten zoals DigiD en internetbankieren? De ervaren docenten van Het Actief Computer Centrum (ACC) Amsterdam-West helpen u graag uw computerkennis te vergroten! Boek een privéles, of kom binnen bij de inloop!

We weten dat iedereen een eigen achtergrond heeft, daarom bieden wij computerhulp aan van beginners tot gevorderden en voor elke leeftijd. Iedereen is welkom!

Interesse in onze computerhulp?

Maak een afspraak of vraag informatie op via 020–6244003 of info@accwest.nl.


De computerlessen van ACC Amsterdam-West zijn:

  • Betaalbaar
  • Voor alle leeftijden
  • Toegankelijk op elk niveau

 

Inloop: zelf aan de slag!
Elke dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 kunt u in ons inloop-lokaal terecht, waar u met onze moderne computers kunt oefenen, documenten kunt printen en vragen kunt stellen aan één van onze deskundige vrijwilligers. Zeker zijn van een plek? Bel van tevoren naar 020-6244003 en reserveer.

 

Groepslessen
De computercursussen van het ACC zijn er weer. Vanaf woensdag 6 juli beginnen we met introductie cursussen van Photoshop en Illustrator. Dit is een voorbereiding op de hoofdcursus die in September van start gaat. Voor meer informatie over de cursussen klik hier.
Houd u onze website in de gaten, meer cursussen zullen snel worden toegevoegd. 

 

Privéles: les op maat
Tijdens deze lessen werkt u een uur samen met een docent aan onderwerpen die u zelf aangeeft. Zo kunt u uw kennis van Windows opfrissen of leren hoe u gebruik maakt van online services zoals webshops, social media en sollicitatie-portalen.

 

Losse lessen
Koopt u losse lessen zijn deze € 7,50 per keer. Heeft u een stadspas met een groene stip betaald u € 2,00 per keer. Maakt u gebruik van de voedselbank en/of bent u ingeschreven bij de Regenboog Groep kunt u gratis cursussen volgen.


Hopelijk tot gauw bij ACC Amsterdam-West!

 

ACC Noord

Voor het cursus aanbod op ACC Noord kunt u kijken op hun website. U kan ook een afspraak maken of informatie aanvragen via 020 – 6360675 of info@accnoord.nl.