Opleidingen voor bedrijven en organisaties

Er zijn heel veel goede redenen te bedenken om uw werknemers scholing aan te bieden.

ACC biedt ook opleidingen aan voor volwassenen die om welke reden dan ook niet of moeilijk kunnen deelnemen aan het arbeidsproces; er is soms een kennisachterstand ontstaan bij het uitvoeren van hun werk. Wij brengen werknemers naar het gewenste kennis- en vaardigheidsniveau, zodat de inzetbaarheid wordt vergroot.

Heeft u een werknemer die moet worden omgeschoold, ook dan hebben wij daar plaats voor. Een goed uitgevoerd scholingstraject is niet alleen in het belang van de werknemer, maar zeker ook in het belang van de werkgever.

ACC verzorgt opleidingen in verschillende varianten. We kunnen de opleidingen afstemmen op de specifieke behoefte van de cursist.

Wilt u liever onder  begeleiding van een ervaren docent een opleiding laten volgen?

Wilt u liever een training laten volgen in eigen tempo, of heeft u alleen belang bij specifieke onderdelen van een training? Kies dan voor de 1-op-1 opleiding van ACC. De individuele begeleiding, de privéles, is korter en intensiever. Dit soort training is nog steeds een beproefde methode van lesgeven en staat daarom standaard in onze planning. We kunnen de tijd voor de privélessen samen met u en de docent bepalen en de inhoud is geheel naar wens aan te passen. Wij helpen u graag. Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar  helma@accnoord.nl of helma@accwest.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.